In Control

BisQQ biedt Business Intelligence oplossingen. In het kort zou je kunnen zeggen; Rapportages. Waar het echter echt om gaat is dat BisQQ u helpt om In Control te zijn van uw organisatie. Zien en weten wat er gebeurd door zowel breed én met veel diepgang de ontwikkelingen in je organisatie te kunnen doorgronden. Je stuurt hierdoor personeel, bedrijfsmiddelen, financiën en risico’s effectief aan.

Wie moet er In Control zijn

De directeur, manager, projectleider, teamleider of de monteur? Allemaal!

Het is van belang dat zo laag mogelijk in de organisatie productiedoelen worden bewaakt en gehaald. Dit vereist een hoge mate van In Control zijn.
Door zoveel mogelijk medewerkers inzicht te geven en verantwoordelijk te maken voor eigen prestaties ontstaat er een rendementsdenken door de gehele organisatie heen. Iedereen vind het fijn om zinvol bezig te zijn en een bijdrage te leveren aan het resultaat. Vanuit het management vragen hoe het mogelijk is dat iets scheef loopt is te beperkt, de medewerkers moeten al weten wat er loos is voor de vraag komt, omdat zij het proces zelf bewaken.

Ben jij In Control?

BisQQ bepaald met de In Control Scan  óf je In Control bent en welke verbetermogelijkheden er zijn. Samen met U zorgt BisQQ voor een stapsgewijze verbetering naar het gewenste niveau.

Kan je niet wachten? Vul de In Control Quick Scan in!

IN CONTROL QUICK SCAN