Off-the-shelf BI

Traditioneel

11 maanden. Dat is de gemiddelde doorlooptijd van een Business Intelligence project voor een multinational. Vertaald naar consultancy uren van het projectteam en de bijbehorende hardware en software kun je wel raden wat dit gaat kosten. Heb je ook al rekening gehouden met de consultancy na oplevering?
Bij multinationals is dit proces al volledig geaccepteerd en tot nu ook noodzakelijk maar als oplossing voor het MKB is dit niet reëel. De concurrentie groeit echter wel door, heeft inzicht en kan dat ook aan zijn klanten bieden terwijl jij nog tegen je softwaresysteem zit aan te kijken. Dat is jammer en niet nodig.

 

Off-the-Shelf

Off-the-shelf staat voor “standaard en direct in te zetten Business Intelligence”. Al het voorwerk is al door BisQQ gedaan. Dit is nu mogelijk voor:

 

Syntess Atrium
Nr. 1 ERP voor de installatiesector

 

Alle data kan worden gecombineerd en samengebracht op een manier die voor jou logisch is. Modern, snel en flexibel.

Met het off-the-shelf BI concept van BisQQ  is groei van jouw informatiebehoefte de basis. De volledige database is door BisQQ  in kaart gebracht en verwerkt in een datawarehouse. Binnen een week ben je van start. Meteen klaar voor verdere groei!

Het datawarehouse is de basis, rapportages bieden inzicht

De basis voor elke rapportage is het datawarehouse. Maar het datawarehouse op zichzelf geeft geen inzicht. Daarom heeft BisQQ standaard rapportages op basis van branche kennis. Hiermee kun je binnen no-time aan de slag. Elke rapportage kan klant specifiek worden aangepast of volledig worden opgebouwd.

Wij zijn echter erg gedreven om jou zelf achter het stuur te zetten. Zelf rapportages maken op basis van het datawarehouse. Met de juiste training is dit mogelijk.