Off-the-shelf BI

Traditioneel

11 maanden. Dat is de gemiddelde doorlooptijd van een Business Intelligence project voor een multinational. Vertaald naar consultancy uren van het projectteam en de bijbehorende hardware en software kunt u wel raden wat dit gaat kosten. Ook al rekening gehouden met de consultancy na oplevering?
Volledig geaccepteerd en tot nu ook noodzakelijk maar als oplossing voor het MKB niet reëel. De concurrentie groeit hier echter wel door, heeft inzicht en kan dat ook aan zijn klanten bieden terwijl u nog tegen uw softwaresysteem zit aan te kijken. Dat is jammer en niet nodig.

 

Off-the-Shelf

Off-the-shelf staat voor “standaard en direct in te zetten Business Intelligence”. Al het voorwerk is al door BisQQ gedaan. Dit is nu mogelijk voor:

 

Syntess Atrium
Nr. 1 ERP voor de installatiesector

 

Alle data kan worden gecombineerd en samengebracht op een manier die voor u logisch is. Modern, snel en flexibel.

Met het off-the-shelf BI concept van BisQQ  is groei van uw informatiebehoefte de basis. De volledige database is door BisQQ  in kaart gebracht en verwerkt in een datawarehouse. Binnen een week bent u van start. Meteen klaar voor verdere groei!

Het datawarehouse is de basis, rapportages bieden inzicht

De basis voor elke rapportage is het datawarehouse. Maar het datawarehouse op zichzelf geeft geen inzicht. Daarom heeft BisQQ standaard rapportages op basis van branche kennis. Hiermee kunt u binnen no-time aan de slag. Elke rapportage kan klantspecifiek worden aangepast of volledig worden opgebouwd.

Wij zijn echter erg gedreven om u zelf achter het stuur te zetten. Zelf rapportages maken op basis van het datawarehouse. Met de juiste training is dit mogelijk.