Over BisQQ

BisQQ is in 2016 opgericht door Mark Haring. Met een visie op en passie voor Business Intelligence. Beschikbare data slim inzetten om informatie te ontwikkelen met als doel om In Control te zijn van je organisatie.

Mark heeft ervaring opgedaan met Financieel Management advies bij enkele grote multinationals. Vanuit een breed perspectief analyses maken waar de organisatie mee verder kan. De relatie met beschikbare software systemen heeft hierbij altijd een belangrijke rol gespeeld. De meeste inzichten worden juist uit deze systemen gehaald.

Zijn interesse voor ICT heeft hij verder uitgebouwd in diverse rollen met projectmanagement, advisering en het automatiseren van bedrijfsprocessen als belangrijke aandachtspunten.

 

Met Business Intelligence wordt zijn kennis, kunde en passie samen gebracht. Financieel Management vanuit een bedrijfskundig perspectief onderbouwd met betrouwbare analyses. Met de de juiste Specialismen, een Focus op de installatie- en bouwsector en duidelijke Kernwaarden is BisQQ dé informatie partner.

 

 

Business Intelligence Services for Quality and Quantity.