WerkbonDirect

Werkbonnen direct online van opdrachtgever naar de opdrachtnemer verstuurd. Tussentijdse informatie geautomatiseerd bijgewerkt. En afmelden zonder extra handelingen. WerkbonDirect verzorgt het totale elektronisch verkeer.

 

 

Vastgoedbeheer is uitdagend. Elk gebouw wordt professional gemanaged om het – nu en in de toekomst –¬†naar wens te laten functioneren voor de gebruikers. De uitvoerende werkzaamheden worden hiervoor meestal uitbesteed waardoor onderhoud en het oplossen van storingen door een professioneel Service & Onderhoud organisatie wordt uitgevoerd. De dagelijkse communicatie tussen beide partijen is tegenwoordig digitaal waardoor per email en telefonisch overdracht en afstemming plaatsvind.

WerkbonDirect zet de volgende stap. Elektronische overdracht en afstemming. Het verzoek tot uitvoering wordt vanuit het softwarepakket van de vastgoedbeheerder regelrecht in pakket van de uitvoerder geplaatst zonder menselijke tussenkomst. Tussentijdse informatie kan automatisch worden teruggekoppeld aan de vastgoedbeheerder. En na afronding wordt uw opdracht direct afgemeld. WerkbonDirect maakt uw organisatie Lean, verbetert uw serviceniveau en biedt de mogelijkheid om voor een rijkere informatievoorziening.