Training

Ontwikkel zelf je eigen business intelligence rapportages. Met de juiste basis en training bent je flexibel en kan naar eigen inzicht data worden gecombineerd. De tijd is er rijp voor..

De Self-Service BI revolutie

De software die gebruikt wordt is de zogenaamde Self Service BI technologie van Microsoft die beschikbaar is in Power BI en Excel. Het maximale wordt uit beide pakketten gehaald door de inzet van de Query Editor,  Data Modellen, DAX en uiteenlopende data visualisaties. Voor de meeste mensen zijn deze termen onbekend en dat  is logisch. Ik vertel er graag meer over. Ook waarom deze technologie een data-revolutie gaat veroorzaken voor elke organisatie.

Minder fouten en handmatige handelingen

In Excel wordt nog veel data handmatig ingevoerd, opgeschoond en gekoppeld. Dit kost erg veel tijd en voegt helaas weinig waarde toe. Met Verticaal zoeken en Visual Basics worden vele kleine onderdelen geautomatiseerd. Stel je voor dat dit tegenwoordig veel gemakkelijker kan. Dat is precies wat de Self Service BI technologie biedt.

Training

Je hoeft geen BI professional te worden om zelfstandig geautomatiseerde rapportages te maken. Met on-site trainingen en op centrale trainingslocaties wordt je kennis van de Query Editor,  Data Modellen, DAX en uiteenlopende data visualisaties vergroot. Dit biedt vrijheid en kan je de volgende dag direct toepassen.

 

 

 

Wil je meer weten of direct een training boeken: Neem contact op.