Off-the-shelf BI Syntess Atrium

Off-the-Shelf óf Traditioneel

Off-the-shelf staat voor “standaard en direct in te zetten Business Intelligence”. Al het voorwerk is al door BisQQ gedaan. Dit is nu mogelijk voor:

 

Syntess Atrium
Nr. 1 ERP voor de installatiesector
11 maanden! Dat is de gemiddelde doorlooptijd van een Business Intelligence project voor een multinational. Vertaald naar consultancy uren van het projectteam en de bijbehorende hardware en software kun je wel raden wat dit gaat kosten.

Met het off-the-shelf BI concept van BisQQ  is groei van jouw informatiebehoefte de basis. De volledige database van Syntess Atrium is door BisQQ  in kaart gebracht en verwerkt in een datawarehouse. Binnen een week ben je van start. Meteen klaar voor verdere groei!

Het datawarehouse is de basis, rapportages bieden inzicht

De basis voor elke rapportage is het datawarehouse. Maar het datawarehouse op zichzelf geeft geen inzicht. Daarom heeft BisQQ standaard rapportages op basis van branche kennis in de installatiesector. Hiermee kun je binnen no-time aan de slag. Elke rapportage kan klantspecifiek worden uitgebreid om naadloos aan sluiten bij jouw organisatie.

 

Wij zijn echter erg gedreven om jou zelf achter het stuur te zetten. Veel klanten maken zelfstandig rapportages op basis van het datawarehouse. Alle termen en berekeningen zijn afgestemd op Syntess Atrium en dus heel herkenbaar.

 

Een andere creatieve manier bedacht om jouw informatie te verspreiden? Prima! Het Datawarehouse staat klaar om direct op aan te sluiten.

In 1 week live met de Online Datawarehouse Client

Op de Online Dawarehouse Client wordt het datawarehouse dagelijks vernieuwd. De server is volledig geoptimaliseerd voor één doel.. Om snel en betrouwbaar grote databestanden te verwerken. Alle controles en benodigde transformaties worden zonder onderbrekingen gedurende de nacht uitgevoerd. En omdat BisQQ het beheer voert kunnen aanpassingen in Syntess Atrium zelf ook snel worden doorgevoerd in het datawarehouse zonder dit gevolgen heeft voor uw rapportages. De Online Datawasehouse Client en de verbinding met uw server is goed beveiligd. Je eigen bedrijfsprocessen en server(s) worden hierdoor niet belast. Extra ICT investeringen voor een robuuste Business Intelligence omgeving zijn hierdoor dan ook niet nodig.