Kernwaarden

Jouw interne organisatie is onze business. De informatie en verbetermogelijkheden zijn daardoor voor ons heel zichtbaar. Wij realiseren dit en hebben hiervoor de BisQQ kernwaarden opgesteld waardoor je ons met gerust hart kunt inzetten.

IntegerBetrouwbaarVriendelijkBetrokkenInnovatief
Jouw financiële en operationele data is bij BisQQ in vertrouwde handen. Er wordt met strikte governance controles gewerkt en een professioneel wachtwoorden systeem. Elke samenwerkingsovereenkomst tussen BisQQ en opdrachtgever bevat een geheimhoudingsovereenkomst. BisQQ volgt de geldende wet- en regelgeving. Hiervoor zijn controle procedures opgesteld zodat je met een gerust hart kunt slapen wetende dat onwetmatige handelingen in je bedrijf worden voorkomen.
 Ook betrouwbaarheid van het uitgevoerde werk voor jouw organisatie is belangrijk. Gezamenlijk wordt afgestemd welke informatie moet worden ingevoerd en vastgelegd. Tevens wordt de methodiek van registratie en de frequentie afgestemd. Je hebt een vast contactpersoon bij ons.  
Wij werken namens en voor jou. Hierdoor hebben wij met elkaar contact en mogelijk met je klanten en leveranciers en zijn wij in de ogen van je klanten een visitekaartje voor je organisatie. Dit contact voeren wij op een vriendelijke en enthousiaste wijze.
Wij werken dus namens en voor jou. Zijn wij hierdoor minder bij je organisatie betrokken? Nee, zeker niet. Door vaste contactpersonen, regelmatig contact en het inleven in de organisatie werken wij met je mee alsof wij je eigen medewerkers zijn.
BisQQ werkt voornamelijk met de laatste technologieën en loopt hierdoor voor op de markt. Wij zijn op de hoogte van de trends binnen BI. Jouw organisatie kan hier optimaal van profiteren.