Inrichten & Optimaliseren

Ondersteunende bedrijfsprocessen mogen geen last zijn maar u juist helpen om uw kerntaken beter en sneller uit te voeren. BisQQ adviseert maar helpt vooral hands-on om uw geautomatiseerde bedrijfsprocessen naar een hoger niveau brengen. Met een integrale blik combineren wij de inhoudelijke aspecten met teamsamenstelling, leiderschap en communicatie.

Data ManagementManagement informatieCertificering/keurmerkenbedrijfsprocessen vastleggen
Beheer van uw data is belangrijk. Het onderwerp Data Management klinkt mogelijk niet spannend maar bedenk eens; welke webshop gebruikt u graag? Een website met duidelijk herkenbare producten,afbeeldingen en coderingen óf een webshop zonder coderingen, cryptische productomschrijvingen zonder uw eigen nettoprijs? Het antwoord is zal duidelijk zijn. Toch werken veel bedrijven intern wel met ‘slechte’ data die tijdens het calculeren, bestellen en voor registratie van het verbruik voor uw medewerkers extra tijd kost.
Wanneer uw gegevens niet kloppen kunt u uw systemen niet vertrouwen. Wij zijn ervaren in kwalitatief hoogwaardige data management. De invoer en het beheer van uw relatiebestand, servicecontracten, voorraadassortiment, artikelbestanden en prijslijsten valt hieronder. 
Heeft u een webshop? Ook dan is beheer van artikelomschrijvingen, prijzen en klantspecifieke kortingen belangrijk. Tevens zullen gegevens tussen software systemen over en weer zonder fouten en veranderingen verstuurd en ontvangen moeten worden.
Uw systeem wordt dagelijks gevuld met data. Deze data kan worden omgezet naar management informatie waarop u uw organisatie kan aansturen. BisQQ weet u de juiste vragen te stellen voor de vertaalslag in periodieke rapportages en live dashboards. 
In bredere zin hebben wij ook de kennis in huis voor een volledige registratie ten behoeve van diverse certificeringen en keurmerken. De registratie laten plaatsvinden met een beperkte extra inzet is ideaal. Wenselijk maar niet makkelijk. BisQQ is gedreven om u hierin verder te helpen.
Bedrijfsprocessen faciliteren of misschien zelfs afdwingen via uw automatisering is prettig. Hierdoor wordt u ondersteund om als bedrijf op een bepaalde manier te werken en eenduidig uw klanten te benaderen. Dit is ons eerste uitgangspunt.
Wanneer dit niet mogelijk is kunnen we uw bedrijfsprocessen duidelijk vaststellen en vastleggen zodat u hier altijd op kunt terugvallen. Elke medewerker kan hieruit halen hoe u als organisatie werkt. Ook het management heeft hierdoor een duidelijk sturingskader.