Outsourcing

Wij staan voor een hoge kwaliteit. Daarom trainen onze medewerkers continu. Vakinhoudelijk en tevens in de communicatie met u, uw medewerkers, uw klanten en uw leveranciers. Waar wij ook voor staan is om samen met u beter en sneller te worden. Niet de administratie ‘over de schutting’ bij BisQQ maar gezamenlijk de totale bedrijfsprocessen doorlopen. Hier heeft u gehele organisatie baat bij. Verbeteren van binnenuit!

Met het MKB Shared Service Centre houdt u de focus op uw kernactiviteiten. En omdat u niet met eigen personeel werkt verlaagd u ook uw werkgeversrisico. Blijft u werken aan uw passie dan doen wij dat aan onze passie.

Financiele administratieUren administratieSalarisadministratieFacturatieDebiteurenbeheer
Periodieke boekingen van inkoopfacturen, bankafschriften, BTW aangiftes en loonjournaalposten volledig conform uw gewenste project- en contractadministratie.  
Het vastleggen en controleren van week- of dagstaten van uw eigen en ingeleend personeel. De urenadministratie is een volledige registratie voor de directe productieve (project)uren en tevens voor de verlof, Tijd voor Tijd en ziekteregistratie.
Op basis van de urenadministratie en de arbeidscontracten worden maandelijks de salarissen berekend. Onderdeel hiervan is het bijhouden van het verlofsaldo en uitkeren van wettelijk verplichte afdrachten.
Regie- en vervolgwerkzaamheden kosten veel kantoortijd. Het uitzoeken van de situatie tot en met het volledig factureren van arbeid en materialen kan procesmatig snel en doeltreffend worden uitgevoerd. Na de technische uitvoering van de werkzaamheden gaat BisQQ voor u aan de slag.
 Uw facturen adequaat en klantvriendelijk opvolgen wanneer betalingen niet gedaan worden.

 

Onze kernwaarden zijn integriteit, betrouwbaarheid, vriendelijkheid en betrokkenheid. Uw bedrijfskritische systemen zijn bij ons daardoor in goede handen. Ook wanneer wij uw data vertalen naar management informatie. Met krachtige en voor u eenvoudig te gebruiken software kunnen wij u helpen om inzicht in de operationele en financiële voortgang van uw organisatie te krijgen. Lees meer