Self Service Business Intelligence oplossingen

De basis van onze Business Intelligence oplossingen ligt in de meest gebruikte analysetool ter wereld. BisQQ haalt er het maximale uit.

 

Microsoft Power BIMicrosoft ExcelBudgetten en Prognoses Updating
Power BI van Microsoft maakt het u gemakkelijk en overzichtelijk. Power BI is gemaakt voor heldere presentatie van informatie – op elke desktop, laptop, tablet en smartphone. En.. u kunt altijd verder werken in Excel vanuit elke Power BI rapport. De laatste technologische mogelijkheden van Power BI gecombineerd met de kracht Excel. Maandelijks wordt Power BI uitgebreid met nieuwe functionaliteit. Er is geen BI pakket dat zich zo snel ontwikkeld!

 

Ontdek Power BI

 

 

 

 

Excel zoals u dat kent… maar dan toch net even anders. Met Power Query en Power Pivot creëert BisQQ op basis van uw database(s) een datamodel waarmee u zelf uw informatie kunt samenstellen. Vanuit het hoogste niveau kunt u dieper inzoomen tot het laagste niveau en hierdoor kunt u zelf bepalen welke informatie voor uw situatie belangrijk is. Geen vaste rapportages maar dynamisch naar eigen inzicht samen te stellen.
Een jaarbudget toevoegen? Of voor uw grootste projecten een begroting opstellen en deze periodiek prognotiseren? Met de Write Back functionaliteit kan  direct vanuit de Business Intelligence omgeving van BisQQ ook data worden toegevoegd aan uw datamodel. Hiermee verrijkt u op eenvoudige wijze uw informatie.
Uw datamodel is gebaseerd op uw data. En omdat uw data continue verandert moet de het datamodel ook bijgewerkt worden. De snelheid van bijwerken bepaald u zelf, van een maandelijkse update tot dagelijks bijwerken om er echt kort ‘op te zitten’.

 

 

 

 

 

 

Informatie aanvragen