As Service

BisQQ biedt ‘Business Intelligence-As-a-Service’. Binnen 1 week is jouw Datawarehouse beschikbaar voor gebruik. De server inclusief beheer, updates en beveiliging wordt door BisQQ verzorgd.

Op een beveiligde server wordt je Datawarehouse dagelijks vernieuwd. De server is volledig geoptimaliseerd voor één doel; snel en betrouwbaar grote databestanden verwerken. Alle controles en benodigde transformaties worden zonder onderbrekingen gedurende de nacht uitgevoerd. Omdat BisQQ het beheer voert, kunnen aanpassingen snel worden gerealiseerd en staat je data gegarandeerd veilig.

Je eigen bedrijfsprocessen en server(s) worden niet belast. Extra ICT investeringen voor een robuuste Business Intelligence omgeving zijn hierdoor niet nodig.

 

Rapportages laten bouwen versus zelf doen

BisQQ heeft veel kennis en ervaring om rapportages voor jouw organisatie te bouwen. Echter, met het datawarehouse is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Het is jouw Datawarehouse en daarom heb je u er ook altijd toegang toe. Met de juiste training biedt dit vrijheid en flexibiliteit.

 

Een andere creatieve manier bedacht om jouw informatie te verspreiden? Prima! Het Datawarehouse staat klaar om direct aan te sluiten.